ROH: Jewels – Jalokivet

The Royal Ballet: Jewels – Jalokivet

George Balanchinen ajaton kuvaus smaragdien, rubiinien ja timanttien säihkeestä ja kimalluksesta on upea balettiklassikko. Faurén romanttinen musiikki pohjustaa ”Smaragdien” lyyrisyyden. 

”Rubiinien” tuli puolestaan kumpuaa Stravinskyn ja New Yorkin jazz-kauden energiasta. Mahtavuus ja tyylikkyys täydentävät baletin keisarillisen Venäjän loistokkuudella ja Tshaikovskin vertaansa vailla olevalla musiikilla ”Timanteissa”.

Jewels – Jalokivet on klassisen baletin ja Royal Ballet'n itsensä mestariluokka: Balanchinen virtuoosinen koreografia, solistinen intensiteetti ja koko seurueen täsmällisyys pääsevät siinä oikeuksiinsa.  

***

Koreografia: George Balanchine

***

“The Royal Ballet’s 50th anniversary revival of Balanchine’s classic sparkles. – …the piece is a meditation on the evolution of classical ballet and on Balanchine’s preoccupations as a romantic and an exile.”  The Guardian


“Sublime, sophisticated interpretation of Balanchine’s sparkling triptych.” ★★★★ The Stage 

Lue koko The Stagen arvostelu täältä!

***

Kesto (arvio): n. 2h 45min (1 väliaika) 

*** 

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

2h 45min
   

  Ajankohtaista

  Tuntematon sotilas itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 16.00 – liput täältä! Väliajallinen näytös 5.12. klo 18.30, liput täältä!

  Muut Tuntematon sotilas -elokuvan väliajalliset näytökset täällä! 

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D maailmanensi-ilta 13.12. – liput täällä!

  ***

  Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

  Ohjelmistossa nyt mm:

  Yösyötön suomeksi tekstitetty näytös täällä!

  Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin!

  ***

  Oopperakausi 2017-18 täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä