Teatro Dell'Opera Di Roma: La Traviata

(La Traviata)

La Traviata on nyt loppuunvarattu! Tulethan lunastamaan varauksesi hyvissä ajoin vaikka jo edellisenä päivänä niin vältät jonon :) Varaukset purkautuvat automaattisesti 15 min ennen näytöstä eikä varauksella pääse jonon ohi. Jos sinulla on varaus etkä pääsekään paikalle, peruuttaisithan varauksesi sähköpostitse info@kinotapiola.fi tai vaikka soittamalla teatterille :) Kiitos ja oikein lämpimästi tervetuloa! 

***

Valentinon puvustama, Oscar-voittaja Sofia Coppolan ohjaama ja Nathan Crowleyn lavastama Traviata on vertaansa vailla komeudessaan ja elokuvamaisuudessaan, tasapainotellen taidokkaasti modernin ja klassisen välillä.  

Coppolaa pyydettiin tuotantoon ohjaajaksi hänen elokuvansa Marie Antoinette tehtyä lähtemättömän vaikutuksen tuotannon johtajaan. Crowleyn aiempiin lavastustöihin kuuluvat muun muassa Christopher Nolanin Batman-elokuvat ja Westworld-sarja.

 

Musiikki: Giuseppe Verdi

Libretto: Francesco Maria Piave

Alexandre Dumas’n Kamelianaisen mukaan.

***

Ohjaus: Sofia Coppola

Kapellimestari: Jader Bignamini

Teatro dell’opera di Roman kuoro.

Rooleissa: Francesca Dotto, Antonio Poli, Roberto Frontali, Anna Malavas

***

Tallennettu 13.2.2018.

Kieli: Italia, tekstitetty suomeksi. 

I osa: 1 tunti 15 minuuttia – väliaika – II osa: 1 tunti 6 minuuttia

 

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää myös maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina Espoossa. Näytäntökauden 2018-19 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

Lue lisää ooppera- ja balettinäytöksistä täällä!

2h 41min
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori