Mikä Kino Tapiola?

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista.

Kino Tapiolassa tyylikäs, pieteetillä remontoitu 1950-luvun ulkoasu yhdistyy uusimpaan esitystekniikkaan. Teatteri kuuluu arvostettuun Europa Cinemas -verkostoon, joka tukee eurooppalaista elokuvakulttuuria ja sen näkyvyyttä – teatterin ohjelmistoon valitaankin vain ensi-iltaelokuvien parhaimmisto, eurooppalaista ja kotimaista tarjontaa painottaen.

Kino Tapiolan teatteritoiminnan omistaa emoyhtiö Espoon elokuvajuhlat ry, joka järjestää myös Espoo Ciné -elokuvafestivaalia.

Yhteystiedot

Sähköposti

info(at)kinotapiola.fi

Pyydämme ehdottomasti ensisijaisesti sähköpostiyhteydenottoa ja soittoa vain kiireellisissä asioissa. 

Puhelinnumero 

0400 885 779 Elokuvateatterin puhelinnumero, lipunmyynti, teatterin aukioloaikoina viikottaisen elokuvaohjelmiston mukaan. 
045 1144 945 Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara, arkipäivisin päiväaikaan (lomalla 19.6.-20.7.2020).

Pyydämme ensisijaisesti sähköpostiyhteydenottoa ja soittoa vain kiireellisissä asioissa. 

Aukioloajat

Kesäkaudella näytöspäiviä vähennetään ja näytöksiä on pääasiassa keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Elokuvateatteri ja terassimme aukeaa kesäkaudella aina tuntia ennen ensimmäisen näytöksne alkua, ja sulkeutuu arkisin klo 21 (poikkeuksena sunnuntai, jolloin suljemme viimeisen näytöksen alettua).

Ajankohtaisen ohjelmiston näet etusivultamme. Lue lisää myös viinibaaristamme!

Kino Tapiolan sijainti ja liikenneyhteydet

Kino Tapiola sijaitsee keskellä Tapiolan vanhaa keskustaa, kivenheiton päässä Tapiolan nykyisestä liikekeskustasta. Kino Tapiola on keskeinen osa kuuluisaa Tapiolan puutarhakaupunkia, jonka suunnitteli pääosin arkkitehti Aarne Ervi.

Kino Tapiolaan pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä, nyt myös Länsimetrolla. Reitit ja aikataulut löydät reittioppaasta: HSL:n reittiopas.

Yksityisautoilijalle on pysäköintipaikkoja teatterin edessä ja viereisen uimahallin pysäköintipaikalla, otathan huomioon että aika ajoin pysäköintipaikat voivat olla täynnä. Tapiola Gardenin edestä, muutaman minuutin kävelymatkan päästä, löytyy maksullisia ulkopaikkoja ja pysäköintihalli. Täällä lisätietoa Tapiolan parkkialueista.

Polkupyörille on tilaa teatterin edessä ja sateen sattuessa pysäköidä voi myös sisäänkäynnin lipan alle. Teatterin edessä on myös kaupunkipyöräpiste. Omalla pyörällä paikalle pääsee mukavasti esim. Leppävaarasta (n. 20min.), Espoon keskuksesta (n. 40 min.), Lauttasaaresta (n. 20 min.) ja Helsingin keskustaan porhaltaa joko Lauttasaaren kautta tai Lehtisaari-Kuusisaari-reittiä alle puolessa tunnissa. Kevyen liikenteen reitit löydät reittioppaasta: HSL:n reittiopas.

 

Osoite

Mäntyviita 2
02110 Espoo

Toimiston postiosoite

Ciné Tapiola Oy
c/o Espoo Ciné
PL 95, 02101 Espoo

 

Ajankohtaista

Kino Tapiola on auki laatuleffojen ja viinibaarin merkeissä! Näytöksiä on ke-su, avaamme arkisin 45 min ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua ja la-su 30 min ennen ensimmäistä elokuvaa. Viihtyisä terassimme on auki klo 21 asti (paitsi su)!

Näytöksiin myydään toistaiseksi vain 70 lippua jolloin salissa on mukavan väljää. Täällä lisää turvallisuus-käytännöistämme!

___

Kaikkien 1.3.–30.9. aikavälillä umpeutuvien sarja- ja lahjakorttien käyttöaikaa on nyt pidennetty 31.10. saakka!

–––

Jos haluat tukea toimintaamme, voit ostaa verkkolippujamme täältä! 

Verkkolippujen voimassaoloaikaa on pidennetty 9 kuukauteen.

Digitaalisen sarjalipun 12-numeroista koodia käyttämällä voi liput lunastaa myös verkkokaupasta.

–––

Kinon kesätunnelmia YLEn uutisissa! Lue juttu täältä ja katso uutispätkä täältä (kohdassa 14.20)

–––

Tilaisuus Kinolla? Lue lisää täältä!

–––

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. 

Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantai-iltapäivisin!

Tulevat elokuvat täällä.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori