Mikä Kino Tapiola?

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista.

Kino Tapiolassa tyylikäs, pieteetillä remontoitu 1950-luvun ulkoasu yhdistyy uusimpaan esitystekniikkaan. Teatteri kuuluu arvostettuun Europa Cinemas -verkostoon, joka tukee eurooppalaista elokuvakulttuuria ja sen näkyvyyttä – teatterin ohjelmistoon valitaankin vain ensi-iltaelokuvien parhaimmisto, eurooppalaista ja kotimaista tarjontaa painottaen.

Kino Tapiolan teatteritoiminnan omistaa emoyhtiö Espoon elokuvajuhlat ry, joka järjestää myös Espoo Ciné -elokuvafestivaalia.

Yhteystiedot

Sähköposti

info(at)kinotapiola.fi

Pyydämme ehdottomasti ensisijaisesti sähköpostiyhteydenottoa ja soittoa vain kiireellisissä asioissa. 

Puhelinnumero 

0400 885 779 Elokuvateatterin puhelinnumero, lipunmyynti, teatterin aukioloaikoina viikottaisen elokuvaohjelmiston mukaan. 
045 1144 945 Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara, arkipäivisin päiväaikaan.

Pyydämme ensisijaisesti sähköpostiyhteydenottoa ja soittoa vain kiireellisissä asioissa. 

Aukioloajat

Kino Tapiolassa esitetään elokuvia säännöllisesti viitenä päivänä viikossa: keskiviikko-, torstai- ja perjantai-iltaisin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin pitkin päivää. Lisäksi näytöksiä on usein arkipyhinä. Kesäkaudella näytöspäiviä vähennetään ja näytöksiä on pääasiassa keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Teatteri ja lipunmyynti avautuvat arkisin näytöspäivinä klo 17, seniorikinokeskiviikkoisin kuun 2. ja 4. keskiviikko klo 14 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja sulkeutuvat päivän viimeisen näytöksen alettua. Ajankohtaisen ohjelmiston ja näytösajat voit tarkastaa Ohjelmisto-sivulta.

Kino Tapiolan sijainti ja liikenneyhteydet

Kino Tapiola sijaitsee keskellä Tapiolan vanhaa keskustaa, kivenheiton päässä Tapiolan nykyisestä liikekeskustasta. Kino Tapiola on keskeinen osa kuuluisaa Tapiolan puutarhakaupunkia, jonka suunnitteli pääosin arkkitehti Aarne Ervi.

Kino Tapiolaan pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä, nyt myös Länsimetrolla. Reitit ja aikataulut löydät reittioppaasta: HSL:n reittiopas.

Yksityisautoilijalle on pysäköintipaikkoja teatterin edessä ja viereisen uimahallin pysäköintipaikalla, otathan huomioon että aika ajoin pysäköintipaikat voivat olla täynnä. Tapiola Gardenin edestä, muutaman minuutin kävelymatkan päästä, löytyy maksullisia ulkopaikkoja ja pysäköintihalli. Täällä lisätietoa Tapiolan parkkialueista.

Polkupyörille on tilaa teatterin edessä ja sateen sattuessa pysäköidä voi myös sisäänkäynnin lipan alle. Teatterin edessä on myös kaupunkipyöräpiste. Omalla pyörällä paikalle pääsee mukavasti esim. Leppävaarasta (n. 20min.), Espoon keskuksesta (n. 40 min.), Lauttasaaresta (n. 20 min.) ja Helsingin keskustaan porhaltaa joko Lauttasaaren kautta tai Lehtisaari-Kuusisaari-reittiä alle puolessa tunnissa. Kevyen liikenteen reitit löydät reittioppaasta: HSL:n reittiopas.

 

Osoite

Mäntyviita 2
02110 Espoo

Toimiston postiosoite

Ciné Tapiola Oy
c/o Espoo Ciné
PL 95, 02101 Espoo

 

Ajankohtaista

Rakkaat asiakkaamme!

Kino Tapiola on viranomaisten linjausten mukaisesti väliaikaisesti suljettuna 13.4. asti. 

Kulissien takana kuitenkin tapahtuu ja pyrimme tänä aikana edistämään mm. uusia verkkosivujamme!

Olemme pidentäneet viiden lipun sarjakorttimme voimassaoloaikaa toistaiseksi 9 kuukauteen, voit ostaa sarja- ja lahjalippuja täältä!

Toivomme kaikille voimia, pidetään huoli toisistamme ja nähdäänhän taas elokuvissa kun tämäkin on selätetty!

–––

Sarjakortin voit ostaa verkosta täältä!

Digitaalisen sarjalipun 12-numeroista koodia käyttämällä voi liput lunastaa myös verkkokaupasta.

–––

Kino Soi! -konsertit täällä!

–––

Tilaisuus Kinolla? Lue lisää täältä!

–––

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. 


Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantai-iltapäivisin!

Tulevat elokuvat täällä.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori