Haluaisitko lähteä Cannesin elokuvajuhlille toukokuussa? 

 

 

 

Osallistu #europeanfilmchallengesuomi -haasteeseen ja voita VIP-matka huippufestivaalin tähtiloisteeseen!

 

 

European Film Challenge -yleisökilpailu nostaa eurooppalaisen elokuvan parrasvaloihin. Voittaja saa matkat, majoituksen ja festivaalipassin huippufestivaaleille: Berliinin, Cannesin ja Venetsian elokuvajuhlille! Helmikuussa 2019 alkaa kilpailun toinen kierros, joka vie yhden eurooppalaisen elokuvan ystävän Cannesin elokuvajuhlille toukokuussa. ”Kilpailun tavoite on nostaa eurooppalaista elokuvaa kepeällä ja osallistavalla tavalla”, #europeanfilmchallengesuomi -kampanjan koordinaattori ja Kino Tapiolan teatteripäällikkö Hannele Pellinen kertoo.

 

Osallistuminen:

1. Katso 10 eurooppalaista elokuvaa!

2. Nappaa kuvatodiste katselustasi!

3. Kerro siitä somessa #europeanfilmchallengesuomi 

Onnea matkaan!

 

- Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen rekisteröitymällä europeanfilmchallenge.eu -sivustolle.

- Osallistujat keräävät pisteitä katsomalla 10 eurooppalaista elokuvaa 15.2.–15.4.2019 välisenä aikana elokuvateattereissa, tallenteelta, tv:stä tai suoratoistopalveluista.

- Kilpailijat listaavat katsomansa elokuvat kuvatodisteen kanssa kilpailun sivustolle.

- Tieto katselusta tulee lisäksi jakaa omavalintaisen kuvan kera sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram tai Twitter) #europeanfilmchallengesuomi -tunnistetta käyttäen. Hauskoista ja luovista somekuvista voi saada 1-2 lisäpistettä, ja eniten pisteitä kerännyt pääsee Cannesiin toukokuussa!

 

Rekisteröidy täällä!

 

 

Kilpailu kannustaa paitsi tutustumaan uusiin elokuvateattereihin (mukana Kinot.fi -korttelikinoja), tutkimaan eurooppalaisen elokuvan tarjontaa TV-kanavilta (YLE Teema on aarreaitta!) tai suoratoistopalveluista kuten Netflixistä: uusi katselualusta tuo aina 3 lisäpistettä. Eniten pisteitä saa elokuvateatterikatselusta sekä tietenkin Kino Tapiolasta ja muista yhteistyöteattereista, joissa eurooppalaiset elokuvat merkitään selkeästi #EFC-logolla.

 

 

Pisteet:

Eurooppalaisen elokuvan katselu = 4 pistettä (4p)

Suosituselokuvat (mm. The Favourite, Baby Jane, Puutarhajuhlat, Kaikki tietävät) = 4+10p

TV, tallenne tai suoratoistopalvelu = 3p / ensimmäinen katselu per kanava / palvelu

Elokuvafestivaali = 4p / ensimmäinen katselu

Yhteistyökumppanifestivaalit 4p (Season Film Festival, Night Visions) = jokainen katselu

Season Film Festival suosituselokuvat Maiden, Carmen & Lola = 10p

Night Visions suosituselokuvat Greta ja The Hole In The Ground = 10p

Elokuvateatteri = 3p / ensimmäinen katselu per teatteri

Kinot.fi ja muut yhteistyökumppaniteatterit (Studio 123Arthouse Cinema Niagara, Kino Diana) = 4p / jokainen katselu 

Kino Tapiola = 8p / jokainen katselu 

Houkuttele kaverisi mukaan kisaan! = 1p / kaveri (max 20 pistettä)

Suosituselokuvista ja muista lisäpistemahdollisuuksista tiedotetaan pitkin kisaa europeanfilmchallenge.eu -sivuston ja somekanavien (FB, Instagram) kautta!

 

 

Palkinto:

#europeanfilmchallenge -kilpailuja järjestetään vuosittain kolme. Kilpailuun osallistuu kaikkiaan kahdeksan Euroopan maata, joista jokaisesta valitaan yksi voittaja. Voittaja on se, joka kerää kisassa eniten pisteitä. Jos useampi kilpailija päätyy samaan pistemäärään, voittaja arvotaan näiden kesken. Ensimmäisen kisan voittaja sai VIP-matkan Berliinin elokuvajuhlille helmikuussa, toinen kisa vie voittajan Cannesiin ja kolmannen kilpailun voittaja pääsee Venetsian elokuvajuhlille elokuussa. Voittajalle maksetaan matkat, majoitus yhdessä muiden maiden voittajien kanssa sekä festivaalipassi/festivaalilippuja. Suomi on nyt mukana ensimmäistä kertaa.

#europeanfilmchallengesuomi jatkuu 15.4.2019 saakka ja Cannesin elokuvajuhlien palkintomatkan voittaja julkistetaan pian tämän jälkeen. Jokaisesta maasta valitaan yksi voittaja, lisäksi jaossa on pienempiä palkintoja.

 

Lisätietoja kilpailun säännöistä, usein kysyttyjä kysymyksiä ja muuta lisätietoa (englanniksi) täällä!

Tykkää meistä Facebookissa ja pysy ajan tasalla: https://www.facebook.com/europeanfilmchallengefinland/

Seuraa meitä Instagramissa: @KinoTapiola

 

Elokuvateatterit, festivaalit, maahantuojat ja muut yhteistyötahot: Jos haluatte olla mukana kilpailussa, ottakaa yhteyttä: hannele.pellinen(at)kinotapiola.fi

 

 

Syys-talven 2018 kilpailukierroksesta ensimmäisenä suomalaisena kisan voittajaksi selviytyi vantaalainen cinefiili Suvi Heino, joka luonnehti tunnelmia Berliinin elokuvajuhlilta: 

”Palkintomatkan järjestelyt ovat mainiot! Nostimme voittomaljat muiden maiden voittajien kanssa, sen jälkeen olen vain kiitänyt aamusta yöhön katsomassa elokuvia. Ja nauttinut: täällä olen elementissäni! Elokuvasalit ovat hienoja ja olen pyrkinyt käymään monessa eri teatterissa – eli jatkanut samalla linjalla kuin kilpailussa”, Heino raportoi.

 

       

 

 

Ajankohtaista

Liput voi ostaa myös etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen!

Katso uusi lyhytelokuvamme täällä!

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

Nyt jo myynnissä: 

Nämä palaavat vielä ohjelmistoon:

–––

Oopperakausi 2018-19 myynnissä täällä!

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä