Kino Tapiolan kahvila-baari palvelee mm. makeisten ja pop cornin sekä kahvin, teen ja viinin, proseccon ym. merkeissä aukioloaikojemme puitteissa (ja aina 30 min viimeisen elokuvan alettua jos asiakkaita riittää)!

 

 

Kahvilamme ylpeys on jokaisen kahvikupin erikseen tuhdeista pavuista jauhava kahvikoneemme, ja teevalikoima on laadukasta luomua. Limonaadit ovat Laitilan kotimaisia tuulivoimalla tuotettuja klassikoita, kuten Rio Cola ja Sitruunasooda. Karkkihyllystä löytyy niinikään ikisuosikit Amerikan pastillit (myös rapisemattomassa rasiassa, tietysti), Lontoon rakeet, Pantteri-pussit sekä erilaisia mini-pusseja, patukoita, ja paljon muuta! Ja tietysti Suomen parhaat pop cornit!

Vaihtuvassa baarivalikoimassa on Zensan luomulaatuisia viinejä (Zensa Rosso Organico ja Pinot Grigio Organico) sekä saksalaista rieslingiä, ranskalainen Chabasse VSOP konjakki, Caprilaista limoncelloa sekä tietysti Laitilan oluita. Kuohuvana tarjoamme Fiorissimo Proseccoa, Extra Dry. Fiorissimo oli myydyin Prosecco 2017, jota Hesari luonnehtii: 

"5/5 tähteä. […] Maukas kokonaisuus, erinomainen prosecco." - HS, 28.4.2016

 

Kesäisin ja hyvän sään yllättäessä syksyllä ja keväällä käytössä on viihtyisä terassi <3

 

 

Ajankohtaista

#europeanfilmchallengesuomi

Liput voi ostaa myös etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen!

Täällä lisää Eläkeliiton Leffaraadista!

Kino Soi! -konsertit täällä!

Katso uusi lyhytelokuvamme täällä!

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

Nämä palaavat vielä ohjelmistoon: 

–––

Uusi kausi 2018-19 oopperaa myynnissä täällä!

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä