Esteettömyys

Sisäänkäynti ja sisätilat

Pääsisäänkäynti on esteetön. Pääsisäänkäynnille kulkee kaksi esteetöntä kulkureittiä, yksi teatterin takana sijaitsevan postin jakelukeskuksen vierestä ja toinen teatterin vieressä sijaitsevan ravintola Kilimin editse.  Suoraan sisäänkäynnin edessä on loivat portaat, jotka ovat esim. lastenrattaiden kanssa kuljettavissa.

Teatterin aula- ja salitilat ovat esteettömät lukuunottamatta wc-tiloja. Wc-tilat ovat korkeahkon kynnyksen takana ja pienet. Seinänaapurimme ravintola Kilimin kanssa on kuitenkin sovittu että heidän inva-wc:tään voi käyttää.

Saliin pääsee esteettömästi pyörätuolilla. Merkittyjä pyörätuolipaikkoja ei ole. Penkkirivien päädyissä salin reunoilla sekä viimeisen penkkirivin takana on reilusti tilaa ja koko salista on hyvä näkyvyys valkokankaalle.

 

Lähimmät invamerkityt pysäköintipaikat sijaitsevat Tapiolan uimahallin edustalla, n. 150 metrin etäisyydellä Kino Tapiolasta.

Invataksilla kulkevat voivat halutessaan pyytää taksia ajamaan Menninkäisentien puolen yleisön poistumisovien kohdalle missä taksi voi rauhassa pysähtyä muuta liikennettä häiritsemättä. 

Kartta Kino Tapiolan lähialueista löytyy täältä.

 

Sähkö, induktiosilmukka ja valaistus

Salin takaosassa on maadoitettu pistorasia.

Salissa on induktiosilmukka.

Ennen ja jälkeen näytöksen salin valaistus on himmeä, näytöksen aikana päällä ovat varauloskäynnin valot ja ns. porrasvalot.

 

Näkövammaisille

Ooppera- ja balettiesitysten käsiohjelma on ladattavissa etukäteen PDF-muodossa kunkin oopperan/baletin omalta esittelysivulta ja sen voi myös pyytää sähköpostitse osoitteesta info@kinotapiola.fi

 

Avustaja ja liput

Avustaja pääsee näytökseen maksutta. Sekä oman että avustajan lipun voi hankkia paikan päältä teatterista tai varata lipun ensin nettikaupassa ja lunastaa maksutta 10 minuuttia ennen näytöstä.

Merkittyjä pyörätuolipaikkoja ei ole. Penkkirivien päädyissä sekä viimeisen penkkirivin takana on reilusti tilaa ja koko salista on hyvä näkyvyys valkokankaalle.

 

Lisätietoja

Sähköpostitse: info@kinotapiola.fi (sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin, joten kiireisissä asioissa kannattaa soittaa)

Puhelimitse: arkisin toimistoaikaan 045 114 4945, iltaisin ja viikonloppuisin teatterin ollessa auki 0400 885 779.

Paikanpäällä henkilökuntamme auttaa ja opastaa mielellään.

Ajankohtaista

Kaikki näytökset ovat tällä hetkellä todella suosittuja! Osta lippu etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen. 

***

Espoo päivän la 25.8. klo 20.15 ilmaisnäytös Dirty Dancing – Kuuma tanssi (1987) 35 mm elokuvafilmiltä! Lisätietoa täältä.

***

Jonas Kaufmann: Under The Stars -konsertti to 30.8. klo 19 nyt myynnissä täällä!

***

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

***

Uusi kausi 2018-19 oopperaa myynnissä täällä!

 

 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa.

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan.

Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


Ajankohtaista

Parhaan elokuvan Jussi-palkinnon voittaja Ikitie toiveuusinnassa pe 30.3. klo 15 - liput täältä!

***

Vauvakino: Wonder ke 28.3. klo 12 – liput täältä!

***

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

***

Oopperakausi 2017-18 täällä!

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä