Verkkokauppa

Kino Tapiolan verkkokaupassa voi ostaa ja varata lippuja näytöksiin joiden näytös on julkistettu eli näytösaika on näkyvissä. Ostaminen ja varaaminen tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivulta, jonka alareunassa on linkki "Osta tai varaa lippuja”. Mikäli elokuvan näytös ei ole vielä myynnissä, linkkiä ei näy.

Linkkiä klikkaamalla pääsee verkkokauppaan jonka tarjoaa Bambora. Verkkokauppa toimii Bamboran käyttöehdoilla. Kino Tapiola ei pidä oston tai varauksen yhteydessä tarjotuista tiedoista rekisteriä ja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Yhteystietoja voidaan käyttää asiakkaan tavoittamiseen hätätilanteessa. Varatuista lipuista saa QR-koodin ja varausnumeron, jolla voi lunastaa liput lipunmyyntitiskiltä teatterin aukioloaikoina ja lipunmyyntiuudistuksen myötä verkosta alkusyksyn 2019 aikana. 

Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 20 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin erityisen suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa ja varauksella ei pääse jonon ohi. Esteen sattuessa varattuja lippuja ei tarvitse erikseen perua, sillä ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä 20 min ennen ko. näytöksen alkua.

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä asiakkaan sähköpostiin maksamisen jälkeen (huomaathan, että joskus lipun toimituksessa voi kestää hetki). Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan ystävällisesti roskapostisi!

Jos liput maksaa jo verkossa, varsinaista lippua ei tarvitse enää lunastaa kassalla, vaan mobiililippu tai tuloste käy lipusta. Jos sinulla ei ole tulostinta tai älypuhelinta, kirjoita ostovahvistuksen yhteydessä saamasi lippunumero(t) muistiin. Näitä numeroita vastaan saat kassalta lippusi.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Bambora (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Bambora, y-tunnus: 2684814-9

 

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Ylitsepääsemättömän esteen sattuessa tai jos olet vahingossa valinnut väärän näytöksen liput voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen jo julkaistuun näytökseen teatterin kassalla. Tämän pitää tapahtua ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa jokaisen näytöksen ajantasaisesta lipunmyyntiraportoinnista johtuen. 

 

Muut

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.