Kokous Kinolla

Kino Tapiola tarjoaa tyylikkäät puitteet kokouksille ja yritysjuhlille

Kino Tapiolassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla upea, kulttuurihistoriallisesti arvokas arkkitehtuuri sekä uusi, korkealaatuinen tekniikka. Aarne Ervin 1950-luvulla suunnittelema tunnelmallinen teatteri uudistettiin täysin 2010, jolloin myös projektorit nykyaikaistettiin digitaalisiksi. Yritystilaisuuksissa valkokankaalle saa siis halutessaan heijastettua kaikkea PowerPoint-esityksestä 3D-elokuvaan ja suoriin satelliittilähetyksiin. Teatterin sali sekä syksyllä 2017 kokonaan uudistettu viihtyisä aulatilamme on ihanteellinen noin 80-100 henkilön tilaisuuksissa, ja kaiken kaikkiaan salissa on 194 istumapaikkaa.

Alla kaksi esimerkkiä kokouspaketeistamme, mutta tarjousta kannattaa rohkeasti kysyä, sillä olemme pääsääntöisesti vapaa päiväaikaan, koska yleisönäytöksemme ovat iltaisin, ja pyrimme mielellämme mahdollistamaan tilaisuutenne joustavalla hinnoittelulla

Koko elokuvateatteri aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne klo 8-17.
• Pakettiin sisältyy yhden teatterihenkilökunnan edustajan (vahtimestari/teknikko) palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (mm. WLAN-yhteys, kannettava tietokone, kokousäänentoisto) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla.

Koko elokuvateatteri aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne neljän tunnin ajan klo 8-17 välillä.
• Pakettiin sisältyy yhden teatterihenkilökunnan edustajan (vahtimestari/teknikko) palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (mm. WLAN-yhteys, kannettava tietokone, kokousäänentoisto) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla.

Kysy hinnoittelusta sähköpostitse info@kinotapiola.fi

Tarjoilut kuntoon

Kino Tapiolassa voit yhdistää kokoukseesi tarjoilua moneen eri tapaan. Voit tuoda tapahtumaan oman catering-kumppanisi tai antaa lähiyritystemme auttaa sopivien kokouseväiden kokoamisessa. 

Kino Tapiola toimii yhteistyössä mm. viereisen Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin kanssa, joten tarvittaessa kokoukseen yhdistyy siis helposti niin ravintolalounas kuin mukava yösijakin. Tommi's Kitchen on puolestaan tarjoillut meillä useaan otteeseen: 

Tommi's Kitchen | 040- 537 4317 | myynti@tommiskitchen.fi  | Hinnasto & menu:Tommi's Kitchen & Kino Tapiola 2018.pdf

Kino Tapiolassa on anniskeluoikeudet lokakuusta 2018 lähtien, joten esim. lounasviini- tai kuohuviinitarjoilut hoituvat kätevästi kauttamme. 

Pätevin kokoustekniikka

Kino Tapiolan tekniikka mahdollistaa kaikki kokous- ja seminaaritarpeet elokuvanäytöksiä unohtamatta. Nykyaikaisesta projisointihuoneesta löytyy muun muassa 2K-digitaaliprojektori, jonka avulla valkokankaalle siirtyy terävästi kaikenlainen materiaali. Kino Tapiolassa on myös satelliittivastaanotto ja -projisointimahdollisuus, täysin säädettävä valaistus sekä koko kiinteistössä langaton WLAN–verkkoyhteys. Tarkemmat tekniset tiedot tilaisuutesi suunnittelua helpottamaan löydät täältä.

Elokuvasta piste i:n päälle

Kino Tapiola tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden keventää kokouspäivää elokuvalla. Osaksi päivän ohjelmaa voidaan liittää melkein mikä tahansa elokuva uusimmasta teatteriohjelmistosta klassikoihin, myös ennakkoensi-illat ovat mahdollisia. Kino Tapiolassa järjestät myös mieleenpainuvat yritysjuhlat: mitä jos palkitsisit työntekijäsi tänä vuonna elokuvanäytöksellä kaikilla herkuilla juhlajuomineen! Lue lisää tilausnäytökset-sivulta tai ota yhteyttä ja kerro elokuvatoiveistasi!

Katso lisää kuvia täältä!

Lisätietoja kaikkeen kokoustamiseen liittyvässä saat sähköpostitse osoitteessa info(at)kinotapiola.fi

Yhteystiedot löydät täältä!

Ajankohtaista

Kinon kesätunnelmia YLEn uutisissa! Lue juttu täältä ja katso uutispätkä täältä (kohdassa 14.20)

–––

Kino Tapiola on auki koko kesän laatuleffojen ja viinibaarin merkeissä! Kesällä näytöksiä on ke-su, avaamme arkisin 45 min ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua ja la-su 30 min ennen ensimmäistä elokuvaa. Viihtyisä terassimme on auki klo 21 asti (paitsi su)!

Näytöksiin myydään toistaiseksi vain 70 lippua jolloin salissa on mukavan väljää. Täällä lisää turvallisuus-käytännöistämme!

Kaikkien 1.3.–31.7. aikavälillä umpeutuvien sarja- ja lahjakorttien käyttöaikaa on nyt myös pidennetty 31.10. saakka.

–––

Jos haluat tukea toimintaamme kannatusmielessä, voit ostaa verkkolippujamme täältä! 

Verkkolippujen voimassaoloaikaa on pidennetty 9 kuukauteen.

Digitaalisen sarjalipun 12-numeroista koodia käyttämällä voi liput lunastaa myös verkkokaupasta.

–––

Tilaisuus Kinolla? Lue lisää täältä!

–––

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. 

Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantai-iltapäivisin!

Tulevat elokuvat täällä.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori